Demetrios 227Demetrios 227

Deze prachtige bruidsjurken van de Destination Romance collectie van Demetrios hebben over het algemeen een kleinere prijs als de rest van de jurken van Demetrios maar hebben wel een prachtige luxe uitstraling.

Demetrios 227

De geweldige en slank aangesloten bruidsjurk by Demetrios 227.  Deze bruidsjurk is gemaakt van een fijne bloemige  kant. Deze jurk valt slank om je lijf.  Aan de achterkant loopt de kant door in een prachtige open gewerkte rug, dit word een Key-hole rug genoemd. Dit zorgt er voor dat de schouderbanden niet afzakken, maar is natuurlijk ook gewoon erg mooi!

Over het lijfje valt de kant geplooid over de buik, deze plooien maken je taille optisch slanker. Over de top is de jurk bewerkt met met een grover kant om de schouderbanden en de rug wat steviger te maken. Ook is deze kant bewerkt met steentjes en pailletten.

Bohemian Vintage

De tint van de jurk en de bloemige kant maken deze jurk een hele mooie kandidaat voor een bohemian vintage bruid, maar deze jurken zijn ook geschikt voor een festival bruiloft!

ThePerfectWedding.nl Widget

De Bruidsgalerie 9.7 uit 45 ervaringen

Contactgegevens

De Bruidsgalerie
Rondweg 13, 5406NK Uden
T: 0413 - 270702
E: [email protected]

To Top